top of page
PT_GRUPP.jpg

GRUPPTRÄNING

Torsdagar 18:30

Söndagar 16:30

60 minuter > 200 kr per gång.

650 kr/ mån. 
för 1 st pass/ vecka 

 

1 150kr/mån.
för 2 st pass/ vecka
     
      

Obs! Anmäl behövs, men du förbinder dig inte till något. 

En licensierad personlig tränare till din tjänst

Dags att koppla av med en egen PT. Låt en licensierad personlig tränare ta ansvar för din träning för då behöver du inte vara orolig längre för hur du ska träna och vara rädd för att skada dig – tränaren är där för dig, varje steg du tar! 

 

 

Varför: 

Det är inte lätt att komma i gång med träning, det är också väldigt svårt att fortsätta träna om man väl tar första steget. Min styrka är att väcka din motivation och få dig att förstå att fysträningen är en livsstil. Genom att förändra vårt förhållningssätt till träning och hälsa bidrar vi alla till ett friskare och bättre samhälle på många sätt och bjuder glatt varandra på ett leende.

 

Hur: 

Vi kör individuellt i gruppträning upp till 10 person baserat på varje individs fysiska kondition, alternativa övningar beroende på din personliga fysiska status.

 

Vi tar speciellt hänsyn till att du inte gör fel på något sätt så du blir skadad och inte kan medverka. Fel kan vara att man överanstränger sig, lyfter fel och får inflammationer och andra problem som tar lång tid för läkning. 

 

I gruppen skapar vi en gemenskap med bra energi och glädje vilket gör att vi sporrar varandra att ses nästa gång igen och igen … 

  

Kvalitet och variation av olika former av workouts, där vi främst använder vår egen kropp, men även redskap kan förekomma.

 

Att du når ditt mål är vår passion
 

  • Bättre balans

  • rörlighet

  • ökat självförtroende

  • du blir motiverad till att träna fysiskt

  • starkare  

  • och mycket, mycket mera!

     

Träning sker i Karlskrona Friskvårdcenters lokaler och även utomhus vid fint väder.

FÖR MER INFO

Hermes Mena

Lic. Personlig tränare

Lic. Kostrådgivare 

bottom of page