top of page
ftag_startbild.png

# VÄLMÅENDE

En stor del av sjukskrivningarna grundar sig i stress, utmattning och överbelastningsskador. Varje sjukskriven person kostar företagen mycket i pengar och i förlorad arbetserfarenhet, produktionen minskar och så även lönsamheten.

TRÄNA PÅ ARBETSTID

Enligt en rapport från Skandia uppgick kostnaden för uteblivet arbete på grund av sjukskrivningar under 2017 till 62 miljarder kronor. Nära hälften av kostnaderna beror på psykisk ohälsa. Då är inte kostnaderna för sjuklön och sjukpenning inkluderade. Skandia menar att den kostnaden kan minska om det förebyg-gande arbetet ökar i Sverige.

Studien visar att obligatorisk träning på arbetstid, 1,5 timme/vecka, har lett till minskad sjukfrånvaro, friskare och gladare personal och till och med ökad produktion/lönsamhet.

Fördelarna med fysisk aktivitet är otaliga: minskar risken för hjärtinfarkt och diabetes med 50% och smärtor i kroppen minskar efter hand.  

Vår erfarenhet visar att det är få som orka efter långa arbets-pass att gå på gymmet eller går ut och promenerad och därför är vår lösning att få er personal att träna under arbetstid.

Vårt förslag innebär att din personal får en timme motion per vecka under arbetstid, Detta blir en investering på lång sikt.

 

Vi erbjuder ert företag vårt koncept som förebygger sjukskrivning, ger en bättre arbetsmiljö, ökar effektivitet och välmående bland personalen genom – motion 

FÖR MER INFO

Vi sätter ihop ett paket som passar era behov.

 

Hermes Mena

Lic. Personlig tränare

Lic. Kostrådgivare 

bottom of page